Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På botten (Min kamp 2.22)

Skriver listor

packar väskor

prickar av: check.

Trots detta

vad har jag glömt?

Känns som om

något viktigt inte är med.

Var är glädjen, förväntan?

Och vad är det

som ligger på botten

av en väska?

 

Det är Oron.

Varför kunde jag inte

glömma den?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-07-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP