Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting

Nu vilar din katt i jorden
Jag kan känna din sorg
genom min kropp
fast jag aldrig träffat
honom
Du har vant dig vid förluster
Jag hoppas du tar dig igenom
också den här
Himlen är klarblå med tunna
vita molnslöjor
Jag har tagit dagens promenad
Dricker mitt morgonkaffe
Sörjer inte över något
utöver det vanliga
Mig själv, att ha förlorat mig själv
Fast det är bara en halvsanning
Jag håvar in musiken
Cause i am tired of this scene
Låter den skölja
över allting




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-17 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström