Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturens famn

Med dina händer
I ett fast tag runt min midja
I ett ögonblick
Där vi stannat
Druknat i ögons djup
Smakat kyssar
Av solvarma smultron

Där min enkla sommarklänning
Dras upp till midjan
Blottar
Väcker begär

Under den bara himlen
Gör vi stunden till vår

Smälter samman med moder natur

Älskar






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-17 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka underbara och erotiska sommarbilder du ger med denna text, en solig blomsteräng, värme, lust och glädje, man önskar sig bara dit.

Tack
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish