Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa spännande satsning om livet hos "andra"


Atmosfärprovning på TV4



välkommen till pissoaren,
blunda och andas djupt in

känn doften börja smaka


Öppna nu ögonen, andas
djupt med öppet spjäll med
öga, näsa och mun. Ta in...

-grina om du måste men
spy inte hemma hos mig!






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-18 22:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Åh jag som trodde det stod 'färgprovning hos de yra'. Blev som eld och lågor över priser dyra. Sådana där som pokaler och medaljer, liksom en i fisketävling ibland hav o alger, tänkte på hemska ställen i världens resor, där kan även tyrs lystna få långa näsor...
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP