Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyckliga slut finns inte men eftersmaken kanske


Med dig som eftersmak



när min puls väljer att stanna
hopps jag ligga naken, mätt och
nyknullad på rygg

Full på livet med barr stickande
mig i ryggen med blicken fäst
nånstans mellan trädtopparna
och molnen halvvägs mot det blå


så vild i blodet att döden känns
som orgasm och lätt fylla i ett







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-18 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP