Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvens brus

Så som ljudet
Det ljud
Som jag nästan kan höra
När jag ser bilden
Av en rusande älv
Naturens makter talar
Genom ditt hjärta
Till resten av världen
Den stunden
Naken i virvlar
Där vill jag vara
Med dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 108 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-07-19 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nåt med forsar helt klart :)
2022-07-31

    tramp
Näckens lockelse :-)
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish