Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

Svävar
Låter sommaren
Ta sin plats i mig

Fångar lätta moln
Med min blick

Förundras
Över himlens skönhet

Insuper dofter
Som lägger sig som minnen i sinnet

Barndom
Barfotafötter
Glass

Skolavslutning

Skrubbsår på små knän
Ljumma sommarkvällar
I lek och skratt

Ler

Minns





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-21 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då allt egentligen var bekymmerslöst.
Härlig text som för en själv tillbaka till barndomsminnen.


2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish