Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miss you



trotsa tiden. om du kan. det är för djävligt.
frånvaron av tid, ett isblått täcke och under studsar flugor med megafoner i tunna armar. i ett järnschakt. matt. så ödsligt.
kom! kom.


kom min andnöds vidöppna dörrar, ändlösa källare, min omistliga vind. mina trädgårdsraster och solkattens outgrundliga raster. kom igen. kaffekoppens heta fallgrop mellan utsträckta ögon och små små handrörelser i tyg.


kom! hem.






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-03 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP