Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smuts

Mitt fat är fullt av smuts
Jag slumrar i en dammig soffa
Tiden bekommer mig inte
den bara är
som träden som bara står

Ska jag tvaga mig lovar jag
att göra det utan eftertanke
bara skrubba av ren intention
Kom inte och granska fläckarna
jag gör så gott jag kan

Lev utan mig om du vill
ibland vill jag leva utan dig
Bara städa mig genom tillvaron
Jag skulle vara ren
Jag skulle vara oåtkomlig




Fri vers av Påfågelfjäder
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Påfågelfjäder