Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otät

Jag är otät
min ande sipprar
ut ur porerna
som gas

Jag är upplöst
kvar är höljet
det som inrymde
tankarnas essens

Små partiklar
sprids för vinden
aldrig ska de
sammanfogas




Fri vers av Påfågelfjäder
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-17 15:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Även jag är otät.
Fast inte på det sättet...
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Påfågelfjäder