Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om.. men..

Känn
Det bröst som höjer sig

Är fyllt av en önskan

Känslor som stormar

Oro som väcker
Tankar

Undrar
Längtar

Flyr

Stannar

Ser

Rädsla

Skönhet

I det som är

Dolt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-24 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish