Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vad hur när är.. ( Lady be Good)

Flicka
Tös
Tant
Kärring
Gumma
Kvinna
Dam
Bitch
Hora
Slyna
Madonna
Jungfru
........

Mor
Farmor
Dotter
Sambo
Älskarinna
Vän




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-24 17:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kärt barn har många
Namn?(Lady be Good?)
;)
2022-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish