Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tudelat

 

 

i mig bor både glädje och sorg

hjärtat är min  borg

 

i mig bor både skapandet och döden

sådant är dess öden

 

i mig bor både det vackra och fula

om det det kastas kula

 

i mig bor både klokhet och dumhet

det är min egenhet

 

i mig bor både lögn och sanning

altid utsatt för scanning 

 

i mig bor både tur och otur 

förlust gör dig sur 

 

jag tar ingenting för givet 

det är jag som kallas för livet

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-25 08:45



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord här. Fint fångat
2022-07-27

  överlevaren VIP
Bra ordat...tänkvärd text!
2022-07-26

    Music mind VIP
Livet är fullt av ljus och mörker. Någonstans finns det också en svårdefinierad gråskala.
2022-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.

2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP