Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför hoppas mär man kan ta det som det är


Botten Upp



om världen var en trädgård
öppen att leva i, gratis kärlek,
fri lycka och evigt solsken

Med en brunn i mitten djup
som synden och giftig också


-hade jag naken hoppat dit
med huvet först skrikande
mina lungor slut före plask

bottna med hjässan före,
död nog att avslappnat le






Fri vers av Gawain VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-24 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP