Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under huden

Ibland blir man så - blå
Stelfrusen med andra ord
Gråförstelnad när paniken lägger sig
När strandkanten inte går att ses med blotta ögat
Oväckt
Mötet mellan hav och land








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-23 21:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mötet mellan land och fascinerar, du fångar det galant
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP