Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlusten av mänsklighet kan ta tid


Nosferatu


hon blinkade torrt med ögonlocken
fast hon inte behövde, det var nåt
hon lärt sig sa hon en gång i natten

jag kom på henne sovande, hon
drömde när jag inte kunde sova


Efter det blinkade hon aldrig igen

- ibland blinkar jag med numera men
sällan, hoppet om livet dör inte så lätt







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-25 01:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Få svarta morgnar kan göra en penna översiggiven. En penna ynglar sällan av sig numera.
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain