Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren

Igår träffade jag dina barn
De kittlade sommaren under foten
Jagade Pokémon
Pratade med mig
som fanns det inget i vägen
I deras ögon såg jag mig speglas
Tornet jag byggt som en dag
ska falla
Muren av overklighet
som omgärdar mig
Hur jag längtar
efter spegelbilder att växa i
Livet att leva i
Ibland behöver det inte vara svårare
än så
Och sommaren höll andan






Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-25 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström