Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon leker med tanken

Hon är inte närvarande
Svävande leker hon med sinnet

Suckar

Tittar på klockan

Rastlöst väntande

Tråkig dag på arbetet
Just nu inget att göra
Hon rullar sina tummar
Får ett leende på sina läppar

Knullar tanken

Ser honom vid svanken

Med hans händer
I ett hårt tag om hennes midja

Frustande
Stönande

Hon gnyr av lusta

Tyst!

Han är i sitt esse

Ta

Bara ta det!

Säger han hårt


Hon ler än lite större

Tiden har gått fort nu

Härligt att försvinna i tiden ibland

När Han hälsar på i fantasin










Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-25 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish