Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamad

Att blicka
Runt
I ett vitt
Intet sägande rum
Bländar mina ögon
smärtan
Förlamar mina lungor
Krampaktigt
Kämpar kroppen
Bryter ned hjärnan
som vill stänga av
Lev nu, tanten.
Lev!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-26 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t