Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så läskigt när det blir så och innan man förstår, så gör det ju så ont. En blandning av all uppmärksamhet, vänskap, omtänksamhet till total ignorans och elakhet


Narcissist( en vän? )

I flera år trodde jag
Att det var mig det var fel på
När du inte svarade
Inte låtsades om mina frågor
Inte fanns när jag undrade
Då du ignorerade att svara
Och bara pratade om dig själv
När du äntligen visade att du fanns
Vad sårad man blir
Men förstår
Att jag är inte ensam
Att vara osynlig
Att det helt enkelt
Inte är mitt fel
Det är bara så du är




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-26 22:22



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Där bara så vissa är, tyvärr...
Bra att du inte tar på dig skulden.
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish