Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The devils witch

Hon blir galen
Galen av den lust
Den som brinner i hela hennes kropp

Hon är en syndare
En hona
En häxa av naturen

Hon vill bli tam

Att han
Hennes mäster
Är stram
Håller henne hårt
Viskar ord
Som bara är för henne

Använder sin tunga
Kräver
Tar
Gör henne
Till hans

Hon visar
Dansar
Ler

Och köttets lustar

De brinner

Lika som eldar i den natt

De lever





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-27 20:23



Bookmark and Share


    Amles
Häxorna är verkligen mystiska vareleser.
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish