Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATIONELLA VÄRDEN

Även svensknationalisten
föddes naken in i världen
som en främling utan svenskans fosterländska språk,
men med åren täcktes bristen
av de "nationella värden",
som man lärt sig propagera för i allehanda bråk.

Uti världens alla stater
föds vi ynkliga och nakna
utan aning om eventuella nationella arv .
Nationella demokrater
må med tiden bli mer vakna
och ta avstånd från allt inhemskt överpatriotiskt larv!














Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-28 08:38



Bookmark and Share


  Koloristen
Det är förnuftigt och livsbejakande att bry sig om blod och jord.
2022-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP