Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattar inte (Min kamp 2.22)

Jag fattar inte vad det är som händer.

Ibland är det väl bara så; att man

inte fattar vad som händer och

så får man acceptera det. Men

hur kan man acceptera något

som man inte förstår? Det kan

jag inte heller fatta.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP