Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åååh...

Ur
I
Känslan övermäktig
Tystnad före skrik
Finns
Under huden
Brinner
Vill vara
Nära
Ge
Bli
Se




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-30 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magi
2022-07-31

    ej medlem längre
Känslorna kan identifieras med ord, med uttryck, delikata teckningar och helheten träder fram.
Några penseldrag, lite kontur och så blir det åhhh...
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish