Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, se karlar!

 

 

karlar är som bin

svärmar omkring

flyger från blomma till blomma

vill befrukta dem alla




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-30 19:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Befrukta? Nä fy fasen, då blir det ju fler barn och svärmödrar...
2022-08-15

  Susen VIP
En flyktighetskänsla! Bra fångat
2022-08-02

  Kungskobran VIP
kvinnor svärmar
kring attraktiva karlar
vill gärna ha barn med dom
2022-07-31

    Lena Staaf VIP
Fast kanske inte alltid ta ansvar för sin frukt.
2022-07-31

    ej medlem längre
Pollen i pälsen
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP