Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem är jag bakom min fasad?


Egen




Du verkar trevlig och glad
har vi inte setts förr?
Här står jag liksom då
knackandes på din dörr.

Du tyckte ofta, vi var så lika
alltid bjöd du på kyssar, kramar och fika
Men nu verkar du nästan sur
Varför ramlade nu mungiporna ner?
Vill du inte att vi ses mer?

Ok. Jag trodde du skulle bli glad
och gärna ville sitta en stund och prata.
Inte vill jag om gamla trista minnen tjata.
Jag har ändrat mig!
Jag lovar och svär.
Du måste väl va glad
Jag är ju här!!




Fri vers av Pia A
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-01 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia A