Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var

Om jag var hel
Inte så söndertrasad
Skulle du älska mig då?

Om jag var tyst
Inte så maratonpratad
Skulle du älska mig då?

Om jag var försiktig
Inte så ångvältsframfusad
Skulle du älska mig då?

Om jag var någon annan
Inte så speedad
Skulle du älska mig då?

Om jag speglar dig
Visar dig vem du är
Älskar du dig själv då?




Bunden vers (Rim) av lilla t
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-01 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t