Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa i tiden


Tillbaka i staden, den romantiserade
Vilsen i verkligheten, borta i tiden
Gatan och huset, vi just passerat
Redan borttappad
Tankarna blir till ord bortom bakom

Tillbaka i verkligheten, så som vi ser den
Virrvarr, borta, glömd
Åren, perspektivet i en centrerad ballong
som aldrig, lyfter

Spik i foten, pyspunkterad hjärna
Gröten, kall, klibbig och oätlig
Det enda som bjuds
Glimtar att gripa efter
Glimtar som stillar frustration och förvirring
Förtvivlan och kallt konstaterande

Tillbaka i staden, så som den är för dig
I din tid, i ditt rum
I din värld
Vi delar den med dig




Fri vers av Emmeline
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmeline