Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

Omvärlden betraktas

av många ögon

 

det är bara två

som är mina




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-08-03 10:06



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fin fundering med få ord författat.
2022-08-06

  Gunnel Eriksson VIP
En dikt att reflektera över!
2022-08-06

  Magica VIP
...ändå blundar än ock så många... kram
2022-08-05

  Öknens Ros VIP
Kloka ord av klok kvinna.
2022-08-04

  Kajan VIP
En tanke som blommar ut i en insikt hos läsaren; för mig om ödmjukhet och lyssnande.
2022-08-04

  Niliboy
Ja, men Herren Gud ser också i oss!
2022-08-03

    Lena Staaf VIP
Spännande skrivet med enkla ord! Världen är mångfacetterad, vi ser bara en del av den.
2022-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mängd ej avgör
någons favör men
för öga med insikt
över utsikt faller
man ju till föga...
2022-08-03

  Lehva VIP
Liten text med mycket innehåll. Snyggt.
2022-08-03

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärt om att vår blick är en
del av en mosaik.
2022-08-03

  överlevaren VIP
Ja vi ser en liten del av något större...
2022-08-03

  Lottie Ålhed VIP
Insiktsfull betraktelse
2022-08-03

  Maria Sundelin VIP
Ja och alla beskriver vi det vi ser olika
Kramar
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP