Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hat tystat och förbjudit

 

Och,

Mörkt tystat

 

Och,

Mörkt ljus

 

Och,

Mörk själ

 

Och,

Mörk värld

 

I

Och in i och ut i

 

Sitter jag i mörkret

Och räknar alla ansikten som förbi mig går

 

Känner ingen av dem

läser inga av dess tankar

 

Och

De ej heller känner igen mig

 

De är rädda för mig som en främmande

Och jag är rädd för dem som främmande

 

De flyr bort mig och ej vill ha mig som granne

Och jag bort flyr dem och ej söker någon konflikt med någon

 

De hatar mig för att jag är svartskalleflykting

Jag hatar ingen än mitt liv på flykt som en flykting

 

De är IS och demokrater trogna

Och jag är aldrig en demokrat eller en IS demokrat trogen

 

Demokratin ockuperade mitt hemland IRAK

NATO, USA; EU; VÄSTLÄNDERNA; SVERIGE vill tvång demokratisera IRAK

 

Vill tvång demokratisera hela världen, religioner på jorden

DEMOKRATER KALLAR de sig SJÄLVA

 

En demokrat HAR ALLTID RÄTT ATT DÖDA för sin demokrati!

En muslim HAR ALLTID RÄTT ATT DÖA för sin islam

 

Med andra ord!

Med tydliga ord!

 

Demokrater och muslimer dödar för sitt hat mot alla religioner

Vem gav demokratin, islam rätt att döda än de själva!

 

En värld utan demokratis existens i

Är evig frid och fred

 

Demokratin, IS tystar och dödar alla andra kritiska röster




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-08-03 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP