Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske sover



Jag tänker,
tänker

att natten har
varit bra.

Men jag vet
ingenting
om den.

Mer än dom
drömmar
jag drömt.

Jag drömde
snöfall.
Jag tittar ut
och ser
vattenpölar.

Jag kanske
sover
fortfarande

Att jag sitter här
i tågvagnen

men att jag ligger i
min säng.

Jag stänger
åter ögonen.

Nu flyger jag
Jag kanske ändå är
den fågel
jag drömmer

Här högst upp
i skyskrapan
nära molnen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-08 09:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Vissa drömmar är ganska overkliga!
2022-08-10

  KYREUS of Sweden
Utan drömmar
- stannar människan.
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg