Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en väldig slarver


Är så dålig

Ja har inte vart här på evigheter
Vet knappt vad det är jag heter
Tänkte i allafall titta in ett litet tag
Visa att här, är jag
Skrev av en massa gammla dikter förr
som jag lag bakom min stängda dörr
Fast denna kom jag på nyss
Ja man vet aldrig vad hjärnan har för hyss
Kanske leta fram några fler gamla dikter
Fast det hör ju inte till mina plikter
Fast om jag nu dem hittar
Ja städa så kanske jag dem siktar.




Fri vers av Christer.Dyrwoold
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-08-06 13:47



Bookmark and Share


    Robert N
Nej, den var tyvärr inget vidare... no offense

Nödrim, omvänd ordföljd och stavfel ("ja", "gammla")

Jag är övertygad om att du kan bättre än så.
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Christer.Dyrwoold
Christer.Dyrwoold