Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag gör ingenting

otillfredställbara
lustar
i
ensamma
kvarter

verklighetens
baksida

upplösta
gränser
lämnade
bara
omöjligheter

vad
gör
alla
andra
när
jag
gör
ingenting




Fri vers av PillerTriller
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-08-11 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller