Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappade greppet

att
tråna
efter
något
som
varit
länge
förut

att
tråna
efter
något
där
du
tappade
greppet
och
försvann




Fri vers av PillerTriller
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-11-23 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller