Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 119


Han lämnade henne med filtret mot asfalten
och lät henne brinna ned.

Hennes aska spreds över staden.






Fri vers av Stefan Vrees
Läst 289 gånger
Publicerad 2004-10-31 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees