Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 120


en strand:

hon återvände ofta
till avtrycket i sanden där han legat
och det var som om varje centimeter
av hans frånvarande kropp reste sig
kastade milslånga skuggor över
den blanka havsytan






Fri vers av Stefan Vrees
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-10-31 16:01



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
mig en stark och målande känsla du präntat här. Gillar ditt sätt att påvisa saknaden. Bra!
2004-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees