Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 122


Tungt regn föll över staden:

Han gjorde misstaget att hugga av
båda hennes ben
och därefter låta henne löpa.






Fri vers av Stefan Vrees
Läst 533 gånger
Publicerad 2004-10-31 16:02



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna drömbild fångar något typiskt...att avväpna den andre och sedan låta den fri.....
2004-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees