Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lyssna (Min kamp 2.22)

Träffade en äldre kvinna

under dagens skogspromenad 

vi satt i skuggan på en bänk

hon pratade och jag lyssnade

ibland är det allt som krävs

att veta när man ska tiga

och bara lyssna och

vara medmänniska 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-14 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP