Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan riktning

Efter musiken
kommer tystnaden
Ett avlägset flygplan
Ett hundskall
Steg i hjärnan
Främmande
Påminner om något
Ett vitt papper
Ska börja skriva
Ord i snön
Solen och myran
På golvet
Solen på himlen
Strålarna mot husets
fasad
Putsar fram mitt ansikte
En inre bild
Av det yttre
Efter musiken
kommer tystnaden
Och orden i snön
Utan riktning




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-15 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström