Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 123

han försökte med all sin kraft
bevara det vackra i hennes frånvaro
men han visste att det någon gång
skulle blåsa upp så pass mycket
att skuggorna
skulle bli helt otydliga




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 497 gånger
Publicerad 2004-10-31 16:04



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
att hela andemeningen med ditt skrivna skulle må bättre om skuggorna skulle bli tydliga istället för otydliga.
2004-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees