Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stucken av en sjöborre

 

Det är nästan så att jag låter mig 

Bli stucken av en sjöborre med flit 

Det blir som en souvenir från havet 

Jag bär med mig hem till Sverige 

 

Sen tar jag ut den 

När det börjar göra ont 

Det blir märken efter hålet 

Där jag blev stucken 

 

Det är ingen semester 

Om jag inte blivit 

Stucken av en sjöborre 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 00:30



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tycker om den kärlek jag läser in i texten. Att t.o.m. smärtan tillhör det vackra.
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP