Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djup

du vet inte
att jag är en kakofoni av sorger
eller hur många lager smink jag bär
vilka gudar jag viskar till om kvällarna
och vilka som viskar tillbaka till mig

du har kysst mig
som om du skändat
en rosenträdgård
bomärkt mig
men jag är inte din
kan aldrig vara:



jag är en avgrund
du kan inte bottna i mig.




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-19 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin homage till Ekelöf
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång