Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan syster (Min kamp 2.22)

Jag önskar jag hade en syster

en som jobbar i vården

gillar att ge omsorg och

att svara på oroliga

anhörigas frågor

jag önskar jag hade en syster

en som kan laga mat

tycker om det hon gör och

gärna delar med sig av

tips och råd

jag önskar jag hade en syster

en som man kan tala om allt med

sex - kanske inte men

hon kunde berätta vad

hennes vänner sagt

jag önskar jag hade en syster

 

men om jag hade haft en syster

skulle hon varit äldre än jag

och tyckt att jag är bortskämd 

och lat och borde skärpa mig och

hon skulle inte svara när 

jag ringer "jag är inte din mamma"

"vi har ju bara varandra" men

hon vill inte lyssna så jag

skulle inte ringa mer; jag

skulle önska att jag

hade en annan syster

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-08-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP