Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTET

Min jord, du förde med dig hudflagorna, de for som laviner genom träbyggnaden och skrapade mig naken.
En vanlig måndag.
Och dörren var skyltad - The End.
Jag var så oförberedd, hade nästan glömt.
Det yttersta lagret var fyllt av färg och blommor i pappersmaterial.
Du hade valt. Klistrat fast på de tjocka väggarna som skyddade gott från allt ont.
Inbakade etsningar som karameller fanns också, längre in, om hur vi satte vitsippor i vaser och packade skidor för att uppleva fjällvidunder.
Det var som att ingenting hade hänt.
The End. Slog till som en kanonkula.
En helt vanlig dag, kanske var det t o m tisdag.





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-14 09:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du skriver intensivt och närvarande med ”slutet” som metafor, vad var det som hände?
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP