Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen knackar på dörren min

Demonen är kommen, knackande på dörren min
den bankar och slår och ropar att den ska komma in.

Jag skakar och skriker ''jag vill inte mer''
jag vill bara försvinna, snälla gud jag ber.

Jag hör dörren gå sakta upp och jag blir blek
medan demonen vandrar omkring och viskar ''kom och lek''.

Jag vet att att det bara är en tidsfråga innan den finner mig här
jag vet vad som händer, i demonen jag blir kär.

En kärlek så farlig men så beroende
jag kommer på demonen lägga allt förtroende.

Jag tar bort täcket och kudden och kliver fram från mörkrets vrå
öppnar upp min famn och låter demonen mig få.




Skapa | Skriva av landetlagom
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-20 11:42



Bookmark and Share


  nigrum anima
Detta är en stark dikt om det som både du och jag känner. Väldigt bra rim
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

landetlagom