Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.Vad jag vill ha.

Allt jag vill är att ha dig kvar i mitt liv
även om jag innerst inne vet att det är destruktivt.

Men något med dig får mig varm inifrån och ut
men något får mig och bara vilja att allt tar slut.

Jag vill känna hur du omfamnar mig om natten vår
men samtidigt vill jag att du mig slår.

Jag vill känna din kyss i nacken när jag lagar mat
men också hur du i mitt huvud slår ett fat.

Jag vill känna dig hand i min när vi vandrar runt
men också hur du klagar på att jag bara pratar strunt.

Jag saknar någon som ringer och frågar hur jag mår
men också någon som dag efter dag ger mig nya sår.

Jag saknar någon som i sängen är respektfull
men också någon som hårdhänt puttar mig omkull.

Jag saknar någon som ringer och frågar vart jag är när jag är sen
men också någon som på mig kastar sten.

Jag saknar någon som ger mig en slängkyss när den går
men också någon som bara klagar på att jag är så jävla svår.

Jag vill ha någon som tittar på mig med kärlek fullt ut
men också någon som planerar nästa spjut.

Jag saknar någon so älskar mig för den jag är
jag saknar sista slaget , jag vill bara veta när.




Skapa | Skriva av landetlagom
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-16 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetlagom