Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet

Du sa till mig att avståndet
inte är det viktiga
Det var efter skeppet
Jag vägde stenen i min hand
Och försökte förstå rytmen
I allt som upprepas
Skeppet kunde ändå inte stanna
där det låg på himlen
Då spelar det ingen roll
hur snabbt man går
Vilka skor man har
När du bar mig vägde jag ingenting
Sjön var en annan
Att du fötts i fel kropp
Och flög omkring på himlen
om nätterna
tog nog ingen som sant
Vad lite vi vet om varandra
Jag stod där hela natten
utan att bli trött
Försökte förstå sambanden
och varför jag hamnat där jag
hamnat
Avståndet är inte det viktiga
Det viktiga är vad man gör med det
Eller vad det var du sa




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström