Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Jag tänker en del på havet
Det är förknippat med oss
Och jag var verklig med dig
Havet som en kuliss
Jag tänker på havet som något utan
slut
Inte såg vi till andra sidan
Avståndet var det primära
När du öppnade det såg jag på
Lika förväntansfull som du
Det skulle delas rättvist
Och sen var det inget mer
med det
Så kunde vi ju hålla på
i all oändlighet
Medan havet teg
Låg där rynkfri, inga vågor som letade
efter en strand




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-22 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström