Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målmedveten

Styr tankarna

Någon annanstans

Tar bakdörren

Istället

Börja på nytt

Har sitt pris

Hänga med

Ta egna beslut

Står fast

Målmedveten

Bakom stängda dörren

Väntar en ny verklighet

Öppnas bara med

En nyckel

Den har bara du

Nya möjligheter

Många chanser

Till ett nytt fint liv




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-22 12:34



Bookmark and Share


  Poesia VIP
"En nyckel

Den har bara du"

fastnar för dessa två rader som är så sanna.

- Tack och varm applåd
2022-08-25

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP