Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kronor

Du målar ditt ansikte svart
Och bär olika peruker
Du vill låna två kronor till
en cigarett
Och säger att du också
kan spela piano
Jag ger dig en tia
Men bara för den här
gången




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-23 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström